Gelukscoach

Zoek je een Gelukscoach vul dan hier het CONTACTFORMULIER in. We nemen dan binnen 24 uur contact met je op!

Er is niets met je aan de hand, weet dit en je bent vrij!

Als je bovenstaande kortstondig hebt ervaren, via bijvoorbeeld het deelnemen aan een “Cirkel”, en je (zoals iedereen die jij ziet) nog ideeën koestert die je tegenhouden van voluit leven kun je in gesprek gaan met de “Gelukscoach”.
Inderdaad, we kunnen allemaal deze psychotherapie gebruiken en niet alleen je vervelende zwager, die irritante buurvrouw, eigenwijze collega of idiote politicus, jeweetwel die.

Met de gelukscoach kijk je naar het probleem en kun je eraan voorbij, wanneer jij dat wilt. Een klein beetje bereidheid is voldoende.

Wat je gevraagd wordt is dat je kijkt naar je angsten om daarna ervoor te bedanken. We stoppen ze niet weg, nee we brengen ze aan het licht!

En verder, gelukscoaches zijn goed getrainde levenskunstenaars en zij komen vanuit alle religies en vanuit geen enkele religie. Ze komen van over heel de wereld. Zij zijn degenen die geantwoord hebben. De Roep is universeel.

Voor tarieven en wat je mag verwachten kijk dan even op de EVENTS pagina onder Gelukscoach.

Ga voorbij aan schaamte, schuldgevoel en ontgoocheling en benader ons eenvoudig met een kort bericht via het CONTACTFORMULIER en je hoort van ons binnen 24 uur.