Psychotherapie Utrecht

Ben je op zoek naar een prettige vorm van psychotherapie in Utrecht? Dan ben je bij Iseeyounow aan het juiste adres. Onze zogeheten gelukscoaches hanteren een hele persoonlijke en gerichte aanpak, die effectief is bij veel verschillende klachten. We behandelen geregeld mensen met een burn-out of depressie, maar je kunt ook bij ons terecht als je kampt met een verslaving, angsten, paniekaanvallen of relatieproblemen. Onze psychotherapie in de omgeving Utrecht is erop gericht jou terug in balans te brengen. Daarvoor maken we gebruik van diverse technieken, bijvoorbeeld NLP, familieopstellingen en ander energetisch werk.


Gelukscoach

Psychotherapie in Utrecht voor koppels en individuen

Onze psychotherapie in Utrecht is zowel bedoeld voor individuen als voor koppels. We bieden namelijk zowel coaching als relatietherapie aan. Er kunnen veel redenen zijn waarom je therapie of coaching kunt gebruiken, en dat hoeven echt niet enkel ernstige, psychische klachten te zijn. Als je bijvoorbeeld het gevoel hebt dat alles je altijd tegenzit, dat je niet weet wat je van het leven verlangt of simpelweg niet lekker in je vel zit, bieden wij je een helpende hand. Onze psychotherapie helpt je bij jezelf te komen en naar binnen te keren. Met gerichte aandacht, maar zonder oordeel gaan we kijken naar wat je daar tegenkomt. Aan de hand van diverse technieken werken we aan je onbewuste overtuigingen, en elimineren we alles wat jou niet langer dient.


Ons idee uitgelegd

Psychotherapie Utrecht

Focus op jouw wensen en behoeften

Veel mensen leven hun leven op basis van wat anderen van ze verlangen of op een manier waarvan ze denken dat het ‘hoort’. Het zal je niet verbazen dat we daar massaal ongelukkig van worden, want het is niet in lijn met jouw eigen verlangens en behoeften. Ieder mens is anders, en dus mag je luisteren naar jouw eigen, innerlijke stem. Onze psychotherapie helpt je daarbij, waarbij we je tevens helpen inzien hoe je jouw realiteit zelf vormgeeft door middel van je focus en datgene waar je aandacht aan geeft.

Alles wat jij projecteert/wenst komt jouw leven binnen, of je je daar nu bewust van bent of niet. Tijdens onze coaching in de omgeving Utrecht maken we je daar bewust van, en leren we je technieken waarmee je jouw manifestaties kunt beïnvloeden en onder controle krijgt. Een belangrijk uitgangspunt is leven vanuit liefde en vertrouwen, zonder angst, schuld en gevoelens van zonde. Want als liefde alles is wat je uitstraalt en uitzendt, komt alles in je leven precies op deze manier naar je terug.


Bel ons


E-mail ons