Coaching Utrecht

Persoonlijke coaching in Utrecht

Ben je op zoek naar coaching in Utrecht bij een persoonlijke kwestie, of zit je misschien gewoon niet lekker in je vel? Bij Iseeyounow kun je terecht voor zowel relatietherapie als persoonlijke psychotherapie in Utrecht. We hebben een netwerk aan coaches die je kunnen bijstaan, die we onze gelukscoaches noemen. Ze werken allemaal volgens onze principes, die voor een groot deel berusten op energetisch werk. Dit houdt in dat je tijdens deze coaching in Utrecht naar binnen gaat keren. Samen met je coach ga je op zoek naar overtuigingen, trauma’s en verstoringen in je onderbewuste. Alles wat je tegenkomt wordt met aandacht bekeken, altijd zonder oordeel, en met de juiste technieken aangepakt.


Gelukscoach

Coaching in Utrecht voor koppels

Ervaren jullie problemen in jullie relatie? Missen jullie een bepaalde soort van verbinding? Of heeft één van de partners last van de mentale problemen van de ander? Wij bieden relatiecoaching aan in de omgeving Utrecht, Samen met jullie gelukscoach gaan jullie op lichte wijze analyseren waar het misgaat, en wat jullie nodig hebben om sterker te worden als koppel. Vaak zijn dit andere dingen als waar je in eerste instantie aan zou denken, vandaar dat onze relatietherapie in Utrecht vaak als zeer waardevol wordt ervaren.


Ons idee uitgelegd

Coaching Utrecht

Over onze werkwijze

Doordat we verschillende technieken en met een uiterst holistische visie coachen, kom je echt bij je kern. Je gaat niet alleen beredeneren, maar ook voelen wat belangrijk is voor jou, en leven vanuit liefde. Wij zijn ervan overtuigd dat je altijd zoekt wat je zult vinden. Een positieve, liefdevolle mindset is hierbij heel erg belangrijk. Wij helpen je deze te mindset te cultiveren, en zo gelukkiger, succesvoller en meer in balans te zijn.

Dit doen we bijvoorbeeld aan de hand van NLP, wat te maken heeft met hoe je de wereld om je heen ervaart en daarop reageert. Daarnaast kunnen WE tijdens onze coaching in Utrecht tevens familieopstellingen verzorgen en doen we veel energetisch werk. Dit alles is bedoeld om jou zonder zorgen, angsten of schuld te laten leven in het hier en nu. Het huidige moment is zonder al deze beperkingen verrassend onbelast, en er is in het leven veel meer mogelijk dan je denkt. Met de juiste overtuigingen, mindset en aanpak zul je floreren, en het leven met een hele andere bril bekijken. Wij helpen je daar graag bij! Neem gerust contact met ons op via het contactformulier op deze website, dan komen we binnen 24 uur bij je terug.


Bel ons


E-mail ons